Qui som

Història

TREDIC inicia el seu camí l’any 1982 amb l’aposta de 3 joves metges per oferir una assistència mèdica de qualitat en El Masnou.

Amb el decurs dels anys, el Centre Mèdic El Masnou augmenta la seva cartera de serveis amb la incorporació de nous professionals i especialitats, facilitant una atenció sanitària integral i esdevenint el centre de referència de la medicina privada en El Masnou i poblacions properes, gràcies a la confiança dels nostres pacients i de les companyies d’assegurances.

L’any 1994, TREDIC exporta el seu model assistencial a la ciutat de Barcelona obrint un segon centre a tocar de la Plaça de Les Glòries en el barri de La Verneda i la Pau (districte de Sant Martí).

El gener de 2017 es trasllada el centre de El Masnou, des de les històriques instal·lacions del C/Francesc Macià a la nova ubicació del C/Itàlia 1, augmentant l’espai destinat a l’assistència mèdica fins els 1.000 m2, on trobem l’àrea d’Urgències amb atenció continuada de 8 a 21 hores i 15 consultes amb els millors especialistes.

Actualment, els nostres pacients tenen a la seva disposició 60 professionals, 25 especialitats, convenis amb més de 30 companyies de salut i acords de col·laboració amb centres de diagnòstic situats a la població de El Masnou.

 

Missió, Visió i Valors

La nostra missió és tenir cura de les persones i millorar el seu benestar proporcionant una assistència mèdica de qualitat, basada en la prevenció i en l’aplicació d’un model integral de salut.

Aspirem a seguir sent els socis referents en salut per a una part substancial del nostre entorn i tenir un impacte positiu en la societat.

Els valors que ens guien són l’excel·lència en la praxis diària i el manteniment d’un comportament ètic i responsable per correspondre la confiança dels nostres pacients i partners de salut.