Ruiz Castilla, Mireia

Número de col·legiat: 39.512

La Dra Ruiz Castella és especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica i és Cap de Servei de Cirurgia Plàstica de l’Hospital Quironsalud Barcelona. Té una àmplia experiència en el maneig mèdic-quirúrgic de patologia mamària, oncologia cutània, cremats, fractures facials, cirurgia de la mà i alteracions de la cobertura cutània, tant amb l’ús de tècniques convencionals com microquirúrgiques.

Ha estat membre de l’equip quirúrgic que ha realitzat els dos trasplantaments de cara a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (primer trasplantament total de cara del món). És membre de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica i de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica.

És professora col·laboradora de l’assignatura Cirurgia Plàstica a la Llicenciatura de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona (Unitat docent: Vall d’Hebron). Ha realitzat múltiples ponències en congressos internacionals i és autora de diverses publicacions en revistes científiques internacionals de l’especialitat.