OBERTURA NOU SERVEI DE CIRURGIA PLÀSTICA I MEDICINA ESTÈTICA

Ens plau informar-vos que des del passat 20 de novembre ha obert les seves portes el Servei de Cirurgia Plàstica i Medicina Estètica del nostre centre. Es troba situat en un nou espai de 120 m2, annex a les instal·lacions del C/Itàlia i disposa de 4 consultes, on es realitzaran els tractaments facials, corporals, capil·lars, bótox, àcid hialurònic i amb làser. Així com cirurgies de consultori que no requereixen sedació. Les intervencions que requereixin un entorn hospitalari es faran a l’Hospital QuirónSalud.

Aquesta nova àrea és conseqüència de l’aliança entre TREDIC i l’Institut Ruiz Castilla a fi de constituir-se en referent per a tota la comarca del Maresme. La Cap de Servei és la Dra. Mireia Ruiz Castilla, qui també lidera el servei de cirurgia plàstica de l’Hospital Quirónsalud. Té una àmplia experiència en el maneig mèdic-quirúrgic de patologia mamària, oncologia cutània, cremats, fractures facials, cirurgia de la mà i alteracions de la cobertura cutània, tant amb l’ús de tècniques convencionals com microquirúrgiques.

Ha estat membre de l’equip quirúrgic que ha realitzat els dos trasplantaments de cara a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (primer trasplantament total de cara del món). És membre de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica i de la Societat Catalana de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica.

Us hi esperem!